8 Razlogov zakaj izbrati nas?

 

Pri izbiri mask smo zahtevni konjska-glava-torta
Naša ekipa se odloča med tisočerimi maskami, ki se nahajajo vsepovsod po svetu. V ponudbi želimo imeti le najboljše! Zato preučimo popularnost in priljubljenost vsake posamezne maske, ter se trudimo izbrati le najboljše. Najprej naročimo le vzorčni izdelek, kateri mora dosegati najvišjo kvaliteto in preseči naša pričakovanja, v nasprotnem primeru maska sploh ne pride do prodajnih polic.

 

Kakovost
Že od samega začetka delovanja spletne prodajalne www.konjska-glava.si smo želeli strankam nuditi maske le najvišje kakovosti. Zamenjali smo že nekaj dobaviteljev in tako našli originalnega, ki nudi le izdelke najvišje kakovosti, z ročno končno obdelavo barvanja in obdelovanja podrobnosti. Neoriginalni proizvajalci pogosto ponujajo le kopije naših mask, ki so lahko slabše obarvane, brez dodelanih podrobnosti (gube, oči, griva,…), ter iz slabših (mehkejših) materialov. V naši ponudbi so le maske najvišje kakovosti!

 

Ne “kompliciramo”
V slučaju, da Vi niste zadovoljni z nakupom ali masko, nismo zadovoljni niti mi! Zato nas lahko vedno kontaktirate, mi pa vam bomo z veseljem pomagali, saj smo prepričani, da je to edini pravi način poslovanja. Če si po prejemu maske premislite in jo želite zamenjati, vam bomo artikle brez problemov tudi zamenjali, ali pa kako drugače našli rešitev, s katero boste zadovoljni.

 

Zaloga in dobava
V spletni trgovini www.konjska-glava.si se trudimo imeti vse artikle vedno na zalogi. V kolikor nas preseneti “višja sila” in želenega artikla nimamo na zalogi, pa se potrudimo in z artikli v najkrajšem možnem času ponovno napolnimo naša skladišča. Zaradi nevšečnega čakanja pa Vam po predhodnem dogovoru pri nakupu nudimo dodaten popust na celotno naročilo.

 

Najnovejše in najpopularnejše maske
Vedno se trudimo, da imamo v ponudbi tudi maske najnovejših spletnih ali filmskih likov, ki so šele v porastu popularnosti. Tako je nekatere popularne maske moč kupiti le v naši spletni prodajalni in še to ne le v Sloveniji, pač pa tudi v Evropi. Naš team redno spremlja moderne socialne medije, zabavne spletne strani in nove filmske aktivnosti, zato nam nič ne uide!

 

Pestra ponudba in edinstveni izdelki
Maske imamo razvrščene v treh glavnih kategorijah; Živalske maske, Halloween maske in Filmske maske. Nekatere maske v naši ponudbi trenutno ni moč kupiti nikjer drugje na svetu kot na spletni prodajalni www.konjska-glava.si, zato vaša maska ne bo le zabavna, posebna ali pa strašna, pač pa tudi edinstvena. V kolikor si želite masko, ki je ni v naši ponudbi, pa nas lahko kontaktirate in če bo možno, vam jo bomo priskrbeli.

 

Hitra dostava
Naša ekipa je aktivna vsak delovni dan v tednu, saj skrbimo za sprotno obdelovanje naročil in pošiljanje v najkrajšem možnem času. V kolikor masko naročite do 15.00 ure popoldan, Vam jo bo Pošta Slovenije dostavila že naslednji dan, v dopoldanskem času. V kolikor pa boste želeli, pa Vam bomo na Email poslali kodo za sledenje pošiljke z navodili za uporabo.

 

Slikovno gradivo
Si mogoče težko predstavljate kako bo maska izgledala, ko jo boste enkrat prijeli v roke? Ne pri nas! Nudimo veliko slikovnega in video gradiva, ki Vam omogoča, da si želen artikel pred nakupom dobro ogledate na večjih in kvalitetnih slikah. V kolikor si za določen produkt želite še več slik ali videoposnetkov, nas kontaktirajte in priskrbeli Vam jih bomo.

SPLETNA TRGOVINA NE OBRATUJE Opusti