FAQ – Pogosta vprašanja

 

Če imate vprašanje, ki ga ni na seznamu, nam ga pošljite na email naslov info@konjska-glava.si in ga bomo, skupaj z odgovorom, z veseljem objavili še isti dan!

 

Ali bo maska pravilne velikosti?

Vse naše maske so narejene tako, da njihova velikost ustreza tako otrokom kot odraslim, vendar pa bodo prevelike otrokom pod 13 let.

Ali je maska primerna za takojšnjo uporabo?

Maska je primerna za takojšno uporabo, vendar pa priporočamo, da jo po prejemu paketa umijete s toplo vodo. V kolikor je bila maska med pošiljanjem zložena, pa jo lahko začasno napolnite z umetnim polnilom (časopis, papir, vzglavnik), da bo čimprej pridobila svojo prvotno obliko.

Kdaj po naročilu lahko pričakujem pošiljko?

Naše podjetje bo vaše naročilo obdelalo in poslalo v najkrajšem možnem času. Če naročite do 12 ure opoldan, lahko pošiljko pričakujete že naslednji dan, sicer pa 2 dni po naročilu. Za morebitno zakasnitev iz strani Pošte Slovenije ne odgovarjamo.

Masko bi rad zamenjal, kaj sedaj?

V kolikor je maska v originalni embalaži in nerabljena, jo seveda lahko zamenjate. Pokličite nas ali pa nam pošljite email s potrebnimi podatki.

Ali je maska primerna tudi za alergike?

Naše maske niso škodljive nikomur, lahko pa pride do alergijske reakcije, v kolikor ste alergični na lateks. V tem primeru uporabe ne priporočamo.

Z nakupom sem zadovoljen, rad bi še ostale tipe mask, kaj sedaj?

V kolikor ste masko že kupili pri nas in si sedaj želite še kakšno drugo obliko zase ali pa svoje prijatelje, vam priporočamo, da posnamete kakšen zanimiv video ali nekaj smešnih slik z maskami. Če nam jih pošljete in dovolite objavo, vam bomo dodelili poseben popust za naslednji nakup!

Ali lahko nosim masko če imam očala?

Masko je moč nositi tudi z očali, nekoliko problemov pa lahko povzroči rošenje, saj so maske bolj zaprtega tipa. Odvisno tudi od vaših očal in pripomočkov (sredstva proti rošenju…).

SPLETNA TRGOVINA NE OBRATUJE Opusti