Maska Avatar

34,9

Zagotovo ste si ogledali slavni znanstenofantastični film Avatar?  Zgodba se odvija na planetu Pandora, kamor ljudje pošljejo svoje vesolske ladje zaradi bogatih rudnin, a s tem škodijo tam živečim človeku podobnim bitjem.

Na zalogi.

Opis

Zagotovo ste si ogledali slavni znanstenofantastični film Avatar? Prvi del smo si lahko v kinodvoranah ogledali davnega leta 2009. Zgodba se odvija na planetu Pandora, kamor ljudje pošljejo svoje vesolske ladje zaradi bogatih rudnin, a s tem škodijo tam živečim človeku podobnim bitjem.

  • Originalni proizvajalec
  • Kakovostni materiali
  •  Maske so primerne za odrasle in mladostnike nad 15 let
  •  Izdelek ni igrača, ne puščajte ga na dosegu otrok
  • Odsvetujemo nošenje če ste alergični na lateks

Primerna je za Pust, Halloween, Noč čarovnic, zabave v maskah, študentske zabave ali pa za vsakodnevno uporabo, saj lahko z masko marsikoga nasmejite in osrečite.

Maska je od originalnega proizvajalca, ki nudi najvišjo kakovost materialov, kvalitetno izdelavo in precizno barvanje.

divider-koncani-horse-crna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

divider-koncani-horse-crna

Malo je takšnih, ki ne bi uživali v filmih ali pa se vživeli v vlogo katerega izmed glavnih filmskih likov. Z maskami filmskih junakov lahko svet hitro postane manj realen in bolj zabaven, zato se naša prodajalna www-konjska-glava.si , trudi vedno ponuditi najbolj priljubljene in popularne maske.Tukaj si lahko ogledate videoposnetke domiselnih ljudi, ki so z njimi počeli že vse živo, vendar pa vam priporočamo, da si jo tudi vi omislite, posnamete kakšne zabavne slike in domiselne video posnetke, ter nam jih pošljete na email saj jih bomo z veseljem objavili!

divider-koncani-horse-crna

Za več slik, videoposnetkov in mnenj, klikni TUKAJ!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maska Avatar”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja