Maska Batman

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

39,9

Le kdo ne pozna slavnega filmskega heroja Batmana? Maske v naši ponudbi so modernih oblik (kakršen je Batman v novejših filmih – Dark Knight Rises).

Nizka zaloga.

39,90€ 

Opis

Le kdo ne pozna slavnega filmskega heroja Batmana? Prvič se je Batman pojavil že leta 1939 v stripu, sedaj pa ga večina pozna iz mnogih modernih filmov, ki prevzamejo tisoče in tisoče gledalcev. Batman maske v naši ponudbi so modernih oblik (kakršen je Batman v novejših filmih – Dark Knight Rises).

 • Super maska!
 •  Originalni proizvajalec
 •  Kakovostni materiali
 •  XL velikost
 •  Maske so primerne za odrasle in mladostnike nad 15 let
 •  Izdelek ni igrača, ne puščajte ga na dosegu otrok
 •  Odsvetujemo nošenje če ste alergični na lateks

Primerna je za Pust, Halloween, Noč čarovnic, zabave v maskah, študentske zabave ali pa za vsakodnevno uporabo, saj lahko z masko marsikoga nasmejite in osrečite. Vse bolj popularni pa so videoposnetki raznih norčij, ki jih ljudje počnejo v maskah med snemanjem.

Maska je od originalnega proizvajalca, ki nudi najvišjo kakovost materialov, kvalitetno izdelavo in precizno barvanje.

divider-koncani-horse-crna

Batman

divider-koncani-horse-crna

Malo je takšnih, ki ne bi uživali v filmih ali pa se vživeli v vlogo katerega izmed glavnih filmskih likov. Z maskami filmskih junakov lahko svet hitro postane manj realen in bolj zabaven, zato se naša prodajalna www-konjska-glava.si , trudi vedno ponuditi najbolj priljubljene in popularne maske.Tukaj si lahko ogledate videoposnetke domiselnih ljudi, ki so z njimi počeli že vse živo, vendar pa vam priporočamo, da si jo tudi vi omislite, posnamete kakšne zabavne slike in domiselne video posnetke, ter nam jih pošljete na email saj jih bomo z veseljem objavili!

divider-koncani-horse-crna

batman

Za več slik, videoposnetkov in mnenj, klikni TUKAJ!

1 mnenje za Maska Batman

 1. Ocenjeno 5 od 5

  nekro

  Na na na na na na Batman 😛

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja