Maska Grumpy Cat

34,9

Popularna Grumpy Cat je po vsej verjetnosti najpopularnejša spletna ikona ta hip! Gre za izjemno nejevoljno mačko, ki so jo prvič objavili na spletu aprila 2012, od tedaj pa ji popularnost raste iz dneva v dan, sedaj pa ima že več milijonov oboževalcev. Smo prva spletna trgovina v Evropi, ki ima v ponudbi maske Grumpy Cat!

Zaloga: Ni zaloge

Ni na zalogi

Opis

Popularna Grumpy Cat je po vsej verjetnosti najpopularnejša spletna ikona ta hip! Gre za izjemno nejevoljno mačko, ki so jo prvič objavili na spletu aprila 2012, od tedaj pa ji popularnost raste iz dneva v dan, sedaj pa ima že več milijonov oboževalcev. Smo prva spletna trgovina v Evropi, ki ima v ponudbi maske Grumpy Cat!

  • Super pustna maska!
  •  Originalni proizvajalec
  •  Kakovostni materiali,
  •  Maske so primerne za odrasle in mladostnike nad 15 let
  •  Izdelek ni igrača, ne puščajte ga na dosegu otrok
  •  Najpopularnejša maska ta hip!
  •  Odsvetujemo nošenje če ste alergični na lateks

Primerna je za pust, Halloween, zabave v maskah, študentske zabave ali pa za vsakodnevno uporabo, saj lahko z njo marsikoga nasmejite in osrečite. Vse bolj popularni pa so videoposnetki raznih norčij, ki jih ljudje počnejo v živalskih maskah.

Maska je od originalnega proizvajalca, ki nudi najvišjo kakovost materialovkvalitetno izdelavo in precizno barvanje.

divider-koncani-horse-crna

divider-koncani-horse-crna

Nihče ni popolnoma prepričan kdo si je izmislil slavno masko konjske glave ali kakšen je njen pomen, vendar pa je v zelo kratkem času maska postala totalni spletni hit. Nekaterim je všeč preprosto zato ker je nekoliko čudna in srhljiva, drugi pa jo obožujejo ker svet z njo hitro postane manj realen in bolj zabaven. Tukaj si lahko ogledate videoposnetke domiselnih ljudi, ki so z njo počeli že vse živo, vendar pa vam priporočamo, da si jo tudi vi omislite, posnamete kakšne zabavne slike in domiselne video posnetke, ter nam jih pošljete na email in jih bomo z veseljem objavili!

divider-koncani-horse-crna

grumpy-cat-maska628

divider-koncani-horse-crna

grumpycat-slovenija-628

divider-koncani-horse-crna

grumpycat-pustne-maske628

Za več slik, videoposnetkov in mnenj, klikni TUKAJ!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maska Grumpy Cat”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja