Maska Halloween Okostnjak

39,9

Srhljiva Halloween maska Okostnjaka je zaradi visoke kvalitete izdelave precej resnična in strašna. Maska se od večine ostalih loči tudi po tem, da ne prekriva le glave in vratu, pač pa pokriva še sprednji del telesa (prsi).

Opis

Srhljiva Halloween maska Okostnjaka je zaradi visoke kvalitete izdelave precej resnična in strašna. Maska se od večine ostalih loči tudi po tem, da ne prekriva le glave in vratu, pač pa pokriva še sprednji del telesa (prsi). Z masko okostnjaka zagotovo ne boste razočarani!

  • Strašna maska za PUST ali Noč čarovnic!
  • Originalni proizvajalec
  • Kakovostni materiali
  • Maska prekrije celo glavo in vrat
  •  Maske so primerne za odrasle in mladostnike nad 15 let
  •  Izdelek ni igrača, ne puščajte ga na dosegu otrok
  • Odsvetujemo nošenje če ste alergični na lateks

Primerna je za Halloween, Noč čarovnic, Pust, zabave v maskah, študentske zabave ali pa za vsakodnevno uporabo, saj lahko z masko marsikoga pošteno prestrašite. Vse bolj popularni pa so videoposnetki raznih strašnih potegavščin z maskami.

Maska je od originalnega proizvajalca, ki nudi najvišjo kakovost materialov, kvalitetno izdelavo in precizno barvanje.

divider-koncani-horse-crna

halloween-maska-okostnjak

divider-koncani-horse-crna

Praznik kot je Halloween oziroma Noč čarovnic, ponavadi prinese bolj srhljive in strašne šege kot so izrezane buče in strašne maškare. V Ameriki je precej popularen “trick-or-treat”, kjer otroci v strašnih kostumih po soseskah pridobivajo bonbone, v Sloveniji pa se ta običaj šele razvija. Srhljive Halloween maske v naši ponudbi so najbolj strašne maske na svetu, so izjemno visoke kvalitete, zato mnoge izgledajo tako resnično, da bodo mnogi verjeli, da so videli pravo pošast, vampirja, hudiča ali zombija!

divider-koncani-horse-crna

noč-čarovnic-halloween

divider-koncani-horse-crna

Za več slik, videoposnetkov in mnenj, klikni TUKAJ!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maska Halloween Okostnjak”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja