Akcija!

Maska pes labradorec

Ocenjeno z 4.50 od 5 na podlagi ocene 2 strank
(2 mnenji strank)

34,9 29,9

Zanimiva in popolnoma nova maska Pes Labradorec je prepričljiva predvsem zaradi edinstvenega videza prisrčnega psa labradorca, kakršnega do sedaj še nismo videli. Maska je vesela in zabavna, zato jo priporočamo vsem, ki želijo ljudem okoli sebe pričarati nasmeh na obraz.

Ni na zalogi

Opis

Zanimiva in popolnoma nova maska Pes Labradorec je prepričljiva predvsem zaradi edinstvenega videza prisrčnega psa labradorca, kakršnega do sedaj še nismo videli. Maska je vesela in zabavna, zato jo priporočamo vsem, ki želijo ljudem okoli sebe pričarati nasmeh na obraz.

 • Super pustna maska!
 •  Originalni proizvajalec
 •  Kakovostni materiali,
 •  Maske so primerne za odrasle in mladostnike nad 15 let
 •  Izdelek ni igrača, ne puščajte ga na dosegu otrok
 •  Najpopularnejša maska ta hip!
 •  Odsvetujemo nošenje če ste alergični na lateks

Primerna je za pust, Halloween, zabave v maskah, študentske zabave ali pa za vsakodnevno uporabo, saj lahko z njo marsikoga nasmejite in osrečite. Vse bolj popularni pa so videoposnetki raznih norčij, ki jih ljudje počnejo v živalskih maskah.

 

Maska je od originalnega proizvajalca, ki nudi najvišjo kakovost materialovkvalitetno izdelavo in precizno barvanje.

 

maska-pes

divider-koncani-horse-crna

Nihče ni popolnoma prepričan kdo si je izmislil slavno konjsko masko ali kakšen je njen pomen, vendar pa je v zelo kratkem času maska postala totalni spletni hit. Nekaterim je všeč preprosto zato ker je nekoliko čudna in srhljiva, drugi pa jo obožujejo ker svet z njo hitro postane manj realen in bolj zabaven. Tukaj si lahko ogledate videoposnetke domiselnih ljudi, ki so z njo počeli že vse živo, vendar pa vam priporočamo, da si jo tudi vi omislite, posnamete kakšne zabavne slike in domiselne video posnetke, ter nam jih pošljete na email in jih bomo z veseljem objavili!

divider-koncani-horse-crna

Maska Labradorec Prof

divider-koncani-horse-crna

labradorec-maska-pes

Za več slik, videoposnetkov in mnenj, klikni TUKAJ!

2 mnenji za Maska pes labradorec

 1. Ocenjeno 5 od 5

  Ludvik

  Pozdravljeni,
  kupil sem jo za sina, sicer mu je prevelika ampak ima le 8 let. Skratka zanimiva maska, s tole vred imamo že tri pse v stanovanju. 🙂

  Lep pozdrav, Ludvik

 2. Ocenjeno 4 od 5

  Samo

  Ql je

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja