Akcija!

Maska Žirafa | Giraffe

34,9 29,9

Pustna maska Žirafa – Giraffe mask postaja vse bolj priljubljena maska, zato jo lahko vse pogosteje zasledimo na spletu. Kljub temu, da je maska žirafe namenjena obema spoloma, se zanjo večinoma odločajo ženske.

34,90€ + poštnina

29,00€ + poštnina

Opis

Pustna maska Žirafa – Giraffe mask postaja vse bolj priljubljena maska, zato jo lahko vse pogosteje zasledimo na spletu. Kljub temu, da je maska žirafe namenjena obema spoloma, se zanjo večinoma odločajo ženske, saj masko žirafe krasijo tudi lepe trepalnice!

  • Super maska!
  •  Originalni proizvajalec
  •  Kakovostni materiali
  •  Odsvetujemo nošenje če ste alergični na lateks
  •  Maske so primerne za odrasle in mladostnike nad 15 let
  •  Izdelek ni igrača, ne puščajte ga na dosegu otrok

Primerna je za Pust, Halloween – noč čarovnic, zabave v maskah, študentske zabave ali pa za vsakodnevno uporabo, saj lahko z masko marsikoga nasmejite in osrečite. Vse bolj popularni pa so videoposnetki raznih norčij, ki jih ljudje počnejo v živalskih maskah med snemanjem.

Maska je od originalnega proizvajalca, ki nudi najvišjo kakovost materialov, kvalitetno izdelavo in precizno barvanje.

divider-koncani-horse-crna

maska-maske-žirafa

divider-koncani-horse-crna

Nihče ni popolnoma prepričan kdo si je izmislil slavne živalske maske ali kakšen je njihov pomen, vendar pa so v zelo kratkem času maske postale totalni spletni hit. Nekaterim so všeč preprosto zato, ker so nekoliko čudne in srhljive, drugi pa jih obožujejo, ker svet z njimi hitro postane manj realen in bolj zabaven. Tukaj si lahko ogledate videoposnetke domiselnih ljudi, ki so z njimi počeli že vse živo, vendar pa vam priporočamo, da si jo tudi vi omislite, posnamete kakšne zabavne slike in domiselne video posnetke, ter nam jih pošljete na email saj jih bomo z veseljem objavili!

divider-koncani-horse-crna

maska-žirafe-žirafa

divider-koncani-horse-crna

Za več slik, videoposnetkov in mnenj, klikni TUKAJ!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Maska Žirafa | Giraffe”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja