Minion zaljububljena maska

Ocenjeno z 5.00 od 5 na podlagi ocene 1 stranke
(1 mnenje stranke)

13,9

Maska Minion iz Despicable me in Minions filma je ena izmed najbolj vrooočih mask za pusta 2016! Zaloge so omejene, pust pa je že 8. februarja, zato pohitite z naročilom.

<strong><span style=”color: #ff0000;”>Dve za ceno ene!</span></strong><span style=”color: #000000;”> + hitra dostava (manj kot 1 dan za naročila do 15 ure)</span>

Dokler je maska v tek akciji, boste vedno prejeli dvojno število naročenih mask Zaljubljeni Minion. Naročite eno, pošljemo dve. Naročite dve, pošljemo štiri… in tako naprej.
(Telefonsko preverjanje akcije ni potrebno. Akcija je veljavna!)

Opis

Si želiš svojo masko Miniona, iz popularnega filma Despicable me in Minions? Film in maska sta v začetku 2016 še tako vroča, da boste zagotovo ena izmed najbolj atraktivnih mask na maškeradi. V hitrem bližanju pusta 2016 pričakujemo razprodajo mask, zato priporočamo da pohitite z naročilom in si svojo masko zagotovite pravočasno! V naši ponudbi lahko najdete tudi masko manjšega veselega miniona (klikni tu).

 • Minion – Minions- 2016
 • Primerno za skupinske maske! 
 • PVC plastika s prožno vrvico
 • Zaščitne gobice na notranji strani
 • Dimenzije: 22,5 x 17,5 cm
 • Maska prekrije obraz (glave ne)
 •  Maske so primerne za odrasle in mladostnike nad 15 let
 •  Izdelek ni igrača, ne puščajte ga na dosegu otrok

Maska je primerna za pustovanje, halloween in ostale zabave v maskah, mnogi pa masko s seboj vzamejo tudi na premiero filma v kino.

divider-koncani-horse-crna

Minion-pvc-maska-pustne-maske

divider-koncani-horse-crna

Skupaj s priljubljenostjo junakov iz zgodb, fimov in risanih filmov, postajajo priljubljene tudi maske glavnih in stranskih junakov. V ponudbi na konjska-glava.si lahko izbirate tudi med popularnimi maskami vaših najljubših filmskih ali risanih junakov. Kot vedno smo tudi za Pust 2016 pripravili pestro ponudbo novih mask kot so maska Kyle Ren, Minion, Stormtroopers, Mickey Mouse, Iron Man,..

divider-koncani-horse-crna

Minion-pvc-maska-konjska-glava2

divider-koncani-horse-crna

Za več slik, videoposnetkov in mnenj, klikni TUKAJ!

1 mnenje za Minion zaljububljena maska

 1. Ocenjeno 5 od 5

  nejo

  ke lahko prevzamem? Skupinsko rabimo 10 mask ali lako kombiniramo to in manjšega miniona?

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja